Известие

Collapse
No announcement yet.

нестабилна задница

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Като се тръгне да се прави задницата се прави всичко - ако се тръгне ремонт на парче не става нищо.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
      Като се тръгне да се прави задницата се прави всичко - ако се тръгне ремонт на парче не става нищо.
      Колега,мислиш ли че бих се замислил да сменя нещо друго ако беше мръднало при готова разглобена цяла задница?И как ти разбра че нищо не е станало ми е много интересно?
      164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
        подкрепям! имайте предвид че тази задница малко си носи насам-натам тва е то мултилинк вижте Ланча Тезис там и предното окачване е мултилинк - стабилното и твърдо окачване на АР не важи за този модел той е лимузина все пак
        Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
          подкрепям! имайте предвид че тази задница малко си носи насам-натам тва е то мултилинк вижте Ланча Тезис там и предното окачване е мултилинк - стабилното и твърдо окачване на АР не важи за този модел той е лимузина все пак
          Колеги важни са гумите,колата ми не мърда, карам с Мишелин.

Comment

Имах същият проблем, смених "скърцащите" втулки (за мерцедес) и полиуретановите втулки, след това добър реглаж и заспа.
            Между другото в Плевен добър реглаж на заден мост в автосервиз " Боги " на излизане към КАТ

Comment

Първоначално публикувано от krasivl Покажи съобщение
              Краси, тука говорим за ескалация на "проблема" мултилинк - тази система си носи малко пример - минаваш през някаква бабуна и тя леко дестабилизира задницата, това е факт и няма как да бъде избегнат всъщност има, Вальо и Коки са го направили с едни газови амортисьори Билщайн...
              Но, с времето и със изсносването на компонентите на окачването се получават бая танци - тогава се налага подмяна на някой неща няма как иначе.
              Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от krasivl Покажи съобщение
                Важни са гумите, но отиват на кино и когато се разбере, че са износени неравномерно вече е късно и тогава дори да оправиш задницата пак трябва да се изхвърлят, защото в противен случай се натоварват неравномерно някои детайли, което може да доведе до по-бързото им износване.
                Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                Краси, тука говорим за ескалация на "проблема" мултилинк - тази система си носи малко пример - минаваш през някаква бабуна и тя леко дестабилизира задницата, това е факт и няма как да бъде избегнат всъщност има, Вальо и Коки са го направили с едни газови амортисьори Билщайн...
                Но, с времето и със изсносването на компонентите на окачването се получават бая танци - тогава се налага подмяна на някой неща няма как иначе.
                Аз пък си сложих по-скромни газови - Монро.
                Last edited by old alfist; d.m.y г., 22:24.
                sigpic

Comment

имах същия проблем, цялото магаре смъкнаха /след като първо смених амртисьори/. цена ново магае 4000 лева по спомен. 12 бр тампони на магарето се смениха от какви ли не коли опел, мерцедес,преправяне втулки разни и всичко се оправи. цена около 1000 лева, но е различно от 4000

Comment

Първоначално публикувано от dim Покажи съобщение
                    имах същия проблем, цялото магаре смъкнаха /след като първо смених амртисьори/. цена ново магае 4000 лева по спомен. 12 бр тампони на магарето се смениха от какви ли не коли опел, мерцедес,преправяне втулки разни и всичко се оправи. цена около 1000 лева, но е различно от 4000
                    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

И тук всичко се оправи срещу 160 лв с части,труд и реглаж.Не е като 1000.
                      164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

Майна,к'ви са тия цени направо ме втрещявате по -хубаво да си вземеш нова алфа, на кое точно му казвате магаре
                        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                          Майна,к'ви са тия цени направо ме втрещявате по -хубаво да си вземеш нова алфа, на кое точно му казвате магаре
                          Майтап да няма по-добре нова алфа
                          Алфа...всичко друго е компромис!
                          http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
                          Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
                          Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

Не знам на кое викаш магаре, но ако е металната греда струва 128лв.
                            sigpic

Comment

Аз също имам проблем със окачването на задната част.Смених шенкела, което е някакъв вид втулка или тампон и единия от тампоните да долния носач, който е към предната част на купето.Необходим ми е този който е в задната част на долния носач с размери Ф12х52 мм L68 мм.В АХМ го има но на цена 74 лв. без доставката.Освен тези тампони трябва да сменя и тампони 2бр. на самия заден мост, които по никакъв начин не успях да открия.Ако някой има представа къде мога да намеря подобни за долния носач и моста но на поносима цена нека помогне със съвет от къде могат да бъдат закупени.

Comment

Търси колегата Ферарист продава тампони на народни цени за задното ти окачаване.Пробвани са!
                                5 Ланчии зад гърба си!
                                И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Working...
                                X